Fifa coins kopen

Het grootste voordeel van Fifa coins is het snele samenstellen van jouwe favoriete spelers in jouw team. Waar je normaal maanden over doet om 100K of 1 miljoen coins te verzamelen.

Koop je gewoon Fifa coins, betaal je de rekening en binnen 5-10 minuten, kan je dan beginnen met het samenstellen van jouw team.

Snelle en betrouwbare service staan bij veel websites die Fifa coins bieden op de eerste plaats.

De prijzen zijn vaak erg goedkoop en ze doen alles om je coins zo snel mogelijk naar jouw account te brengen en laten je niet lang wachten.

De Nadelen van Fifa coins kopen

Sinds Fifa 15 bestaat er een minimum prijs en maximum prijs voor spelers.

Fifa Coins KopenDit is door EA Games gemaakt om zo genoemde cheaters die Fifa coins kopen te vinden, maar juist dit vinden de Fifa coins verkopers makkelijker om coins te verkopen. Je moet nu bijvoorbeeld meerder spelers verkopen om aan je Fifa coins te komen.

Vroeger kon je een bronzen speler of een zilveren speler verkopen. Maar kan je beter lage gouden spelers verkopen en op hun maximum prijs zetten.

Er is ook nog een tweede manier om aan Fifa coins te komen en die is, jij koopt een account en geeft aan de verkoper aan welke spelers jij in je team willt.

Dit kan soms 80-100 euro kosten, het ligt er aan wie je in je team willt hebben.

Er zijn ook nadelen van het kopen van fifa coins.

EA Games gaat volgende stappen nemen als ze er achter komen dat je Fifa coins hebt gekocht. Bij de eerst keer krijg je dan een gele kaart, dit beteknt dat je Fifa coins worden ingenommen en je krijgt een waarschuwingsmail.

Als je de tweede keer betrapt wordt krijg je een rode kaart, dan krijg je een permanente Fifaban.

Als jij Fifa coins verkoopt dan krijg je gelijk bij de eerste keer een rode kaart en als betrapt wordt op het kopen van een compleet account krijg je ook een rode kaart. Maar de kansen dat je ze vinden zijn vaak minimaal, zeggen veel Fifa spelers zelf.