Waarom FIFA Coins Kopen?

Heb jij geen zin om uren lang te grinden om Messi te kunnen kopen? Nou we zeggen uren, maar we bedoelen honderden uren! Niemand heeft daar zin in natuurlijk. Ook kan je ervoor kiezen om FIFA Points te kopen en dan heb je misschien na het openen van honderden euro’s aan packs, misschien een Messi te pakken! Daarom, FIFA Coins!

FIFA Coins zijn makkelijk te kopen via meerdere FIFA Coin aanbieders op het internet. Het verkrijgen van bijvoorbeeld een kaart als Messi, kan dan al gauw voor 50 euro, in plaats van, naja niet.

FIFA Coins Kopen kan gemakkelijk via bijvoorbeeld een aanbieder als www.mmoga.com, maar hoe gaat dan dat in zijn werk?

Wanneer jij FIFA Coins wilt kopen kan je kiezen tussen 3 opties: Player Auction, Comfort Trade en een Mule account. Player Auction is het listen van jouw spelers op de transfer market, voor een prijs meer dan de waarde van de kaart, een aanbieder zal deze dan opkopen en zo heb jij meer coins. Middels Comfort Trade word er middels jouw inlog gegevens automatisch door een aanbieder FIFa Coins op je account gezet en met een mule account, krijg je simpelweg een nieuw account vol geladen met coins!

Welke optie je ook kiest, wij wensen je veel succes met het kopen van jouw FIFA Coins!

You may also like...